Bemiddeling aankoop paard

Bemiddeling aankoop paard

De ‘match’ tussen paard en ruiter is erg belangrijk, vinden wij. Ze moeten bij elkaar passen, elkaar begrijpen. Dat is soms nog best lastig. Wij kunnen u helpen bij de aankoop van een paard. Zo gaan we op zoek binnen ons brede netwerk naar geschikte kandidaten en gaan we mee naar de eerste kennismaking. Als het nodig is, rijden we het paard zelf om te kijken wat de capaciteiten zijn. We regelen ook de medische keuring en kunnen eventueel voor u de onderhandelingen voeren. Zo koopt u op een veilige manier het paard dat écht bij u past.

Het is mogelijk om een paard te laten trainen bij onze stal. Bij het zadelmak maken en het opleiden van (jonge) paarden staan welzijn en vertrouwen bij ons voorop. We zorgen voor een goede stal en uitgebalanceerde voeding. Tijdens het trainen wisselen we het werk af met genoeg ontspanning.

ADRES

Haneveltweg 10
4332 SM Middelburg
Nederland (NL)

Hengstenhouderij: +31 (0)6 – 11 26 65 56
Manege: +31 (0)6 – 50 88 69 63
e-mail: info@stalgrootprooyen.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m Vrijdag : 8.00 tot 21.00 uur
Zaterdag en Zondag : 8.00 tot 18.00 uur

Stal Groot Prooyen handelt in al haar aktiviteiten volgens de Algemene voorwaarden voor de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS).
Deze algemene voorwaarden zijn door de FNRS gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder het nr 40409205 ten behoeve van haar leden.